GSB Skoler

Generation sunde børn skolerne

Se her hvad dine børn får at spise på skolen i de kommende uger.

Uge 17

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende



60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g fiskefilet Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Tirsdag - 23. april

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet, remoulade, frugt og snackgrønt

Gluten
Sennep
Selleri
Æg
Fisk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g kyllingebøf (Kyllingekød, Udblødte flækærter, Pastinak, Kartofler, SELLERI, Salt) 150/200 g snackgrønt/frugt.

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMMER, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Onsdag - 24. april

Sandwich med kyllingebøf, creme fraiche dressing, frugt og snackgrønt

Gluten
Mælk
Æg

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER *^ 18%, surdej* ( RUGMEL *^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL * 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL *^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL *^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT *, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

1 æg Økologisk ÆG (61%), lage (vand, salt, surhedsregulerende middel eddikesyre, citronsyre og mælkesyre).

40 g Fiskefrikadelle HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, SELLERI * 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri HAVREGRYN*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= økologisk.

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Torsdag - 25. april

Lunt solsikkerugbrød med med æg, fiskefrikadelle, remoulade, frugt og snackgrønt

Æg
Gluten
Fisk
Sennep
Selleri

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

Surdejs Pizza Margarita med revet ost, snackgrønt og frugt 105 g pizza Rosso ( HVEDEMEL *, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* ( HVEDEMEL *, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT *)

20 g revet gouda: Pasteuriseret økologisk MÆLK , salt, starterkultur, mikrobiologisk osteløbe, økologisk kartoffelstivelse

Fredag - 26. april

Surdejspizza Margarita med revet ost og basilikum, frugt og snackgrønt

Gluten
Mælk

Uge 18

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.

Fiskebøf. HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, SELLERI* 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri HAVREGRYN*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= økologisk. .

37,5 g creme fraiche (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMME, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 30. april

Sandwich med fiskebøf & creme fraiche dressing, frugt og snackgrønt

Gluten
Æg
Fisk
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g fiskefilet Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Onsdag - 1. maj

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet, remoulade, frugt og snackgrønt

Gluten
Selleri
Fisk
Æg
Sennep

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

1 kogt æg Økologisk ÆG (61%), lage (vand, salt, surhedsregulerende middel eddikesyre, citronsyre og mælkesyre).

10 g Mayonnaise Solsikkeolie*, ÆGGEBLOMMER* (8%), eddike*, HVEDESIRUP *(glutenfri), vand, SENNEPSFRØ*, surhedsregulerende- middel (citronsyre), havsalt, agave- sirup*, hvid peber*, stabiliseringsmiddel (xanthangummi), fennikel*, korianderfrø*.

Karse

40 g kyllingefrikadelle (Kylling* 30%, løg* 22%, kartofler*, pastinak* 12%, broccoli* 12%, glutenfri HVEDESTIVELSE*, glutenfri HAVREGRYN*, porre* 6%, SELLERI* 5%, salt, hvidløgspulver*, hvid peber*, muskatblomme*, sort peber*. * = økologisk)

Torsdag - 2. maj

Lunt solsikkerugbrød med æg, mayo, karse, kyllingefrikadelle, frugt og snackgrønt

Æg
Gluten
Sennep
Selleri

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

1 tortilla wrap 64 % økologisk hvedemel, 19 % vand, 5 % økologisk solsikkeolie, 4 % økologisk eddike, økologisk sukker, salt, økologisk dextrose, økologisk emulgator (E 322 vegetabilsk), naturlig gæraroma, økologisk stabilisator (E 412), syrer (E 330, E 296) , hævemiddel (E 500). Kan indeholde spor af soja og sennep.

80 g chili sin carne Tomater*, Kogte sorte bønner*, Kogte hvide bønner*, Majs*, KNOLDSELLERI, Gulerødder*, Løg*, Pastinak*, BLADSELLERI*, Harissa* (Soltørret tomater*, Solsikkeolie*, vand, chiliflager*, salt, hvidløg*), Buena vista krydderiblanding* (Røget paprika*, paprika*, spidskommen*, oregano*, chili*, sort peber*), Mørk chokolade*, Salt, Hvidløg*, Chili.

20 g revet ost Økologisk ost 98%: (Pasteuriseret økologisk MÆLK (Danmark), salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym.) Økologisk kartoffelstivelse 2%

Fredag - 3. maj

Chili sin carne i wrap med revet ost, frugt og snackgrønt

Mælk
Gluten

Uge 19

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g kyllingebøf (Kyllingekød, Udblødte flækærter, Pastinak, Kartofler, SELLERI, Salt) 150/200 g snackgrønt/frugt.

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMMER, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 7. maj

Sandwich med kyllingebøf, creme fraiche dressing, frugt og snackgrønt

Gluten
Æg
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

40 g Grøn delle (Kartoffel*, løg*, porre*, pastinak*, broccoli*, glutenfri hvedestivelse*, glutenfri havregryn*, havsalt, hvid peber*) 28,75 g/1 spsk. remoulade

Æggesalat, Ægte mayonnaise 54 % (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike, og salt), kogte ÆG 43 %, bouillon (vand, salt, HVEDE GLUTEN, sukker, aroma), karry, purløg og krydderier

Onsdag - 8. maj

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, æggesalat, grøn delle, frugt og snackgrønt

Gluten
Fisk
Selleri
Æg

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

25 g. tunsalat - Ægte mayonnaise 52 %, (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike og salt), TUNFISK 44 %, tomatpuré, eddike, salt, sukker og krydderier.

65 g Fiskenuggets KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri) 200 g snackgrønt/frugt

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Torsdag - 9.maj

Kristi himmelfart

Æg
Gluten
Fisk
Sennep
Selleri

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

105 g pizza Rosso ( HVEDEMEL*, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* ( HVEDEMEL *, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT *)

20 g kebab: Vand, 27% ærteprotein* (heraf 80% ærteprotein*, hestebønner*, salt), rapsolie*, krydderiblanding* (hvidløg*, peber*, paprika*, spidskommen*, kanel*, koriander*, chili*, gurkemejerod*, salt, krydderurter*), tomatkoncentrat*, æbleeddike*. *Økologisk.

15 g majs: Økologiske majskorn (80,44%), vand (19,42%) og salt (0,14%)

15 g revet gouda: Pasteuriseret økologisk MÆLK , salt, starterkultur, mikrobiologisk osteløbe, økologisk kartoffelstivelse

Fredag - 10. maj

Kristi himmelfart

Gluten
Mælk

Uge 20

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g fiskefilet Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Tirsdag - 14. maj

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet, remoulade, frugt og snackgrønt

Gluten
Sennep
Fisk
Selleri
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.

60 g Oksebøf Oksekød* 57%, frikadelleblanding* (HVEDEMEL*, salt, løg*, stabilisator (natrium citrater), maltodextrin*, sort peber*), kartoffel*, pastinak* 10%, løg* 8%, rapsolie*, rødbede* 5%, vand. *=økologisk.

37,5 g creme fraiche (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMME, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Onsdag - 15. maj

Sandwich med oksebøf, creme fraiche dressing, frugt og snackgrønt

ÆG
Gluten
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

25 g. tunsalat - Ægte mayonnaise 52 %, (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike og salt), TUNFISK 44 %, tomatpuré, eddike, salt, sukker og krydderier.

65 g Fiskenuggets KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri) 200 g snackgrønt/frugt

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Torsdag - 16. maj

Lunt solsikkerugbrød med fiskenuggets, remoulade, tunsalat, frugt og snackgrønt

Æg
Gluten
Fisk
Sennep
Selleri

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

1 tortilla wrap 64 % økologisk hvedemel, 19 % vand, 5 % økologisk solsikkeolie, 4 % økologisk eddike, økologisk sukker, salt, økologisk dextrose, økologisk emulgator (E 322 vegetabilsk), naturlig gæraroma, økologisk stabilisator (E 412), syrer (E 330, E 296) , hævemiddel (E 500). Kan indeholde spor af soja og sennep.

80 g chili sin carne Tomater*, Kogte sorte bønner*, Kogte hvide bønner*, Majs*, KNOLDSELLERI, Gulerødder*, Løg*, Pastinak*, BLADSELLERI*, Harissa* (Soltørret tomater*, Solsikkeolie*, vand, chiliflager*, salt, hvidløg*), Buena vista krydderiblanding* (Røget paprika*, paprika*, spidskommen*, oregano*, chili*, sort peber*), Mørk chokolade*, Salt, Hvidløg*, Chili.

20 g revet ost Økologisk ost 98%: (Pasteuriseret økologisk MÆLK (Danmark), salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym.) Økologisk kartoffelstivelse 2%

Fredag - 17. maj

Chili sin carne i wrap med revet ost, frugt og snackgrønt

Gluten
Mælk
da_DKDansk
Powered by TranslatePress