Generation sunde børn skoler
Her kan I følge med i, hvad jeres børn får at spise, i de kommende uger. Under hver menu, kan I læse ingredienslisterne.
Hvert foto, viser mad til en bordgruppe på 4 elever.
Velbekomme!
Pastasalaten er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Sød Harissa, knust citron samt olivenpaste kommer fra økologiske Les Moulins Mahjoub. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com
Økologisk solsikkerugbrød fra Aarstiderne.com. Økologisk æggesalat udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com
Økologisk hønsesalat udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i kødbyen. Salte citroner fra økologiske Les Moulins Mahjoub. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com
Økologisk solsikkerugbrød fra Aarstiderne.com. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com
Fiskefrikadellerne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Alle ingredienserne er økologiske, undtagen fisken. Den økologiske sellerisalat er udviklet af Thomas Hess i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com
Økologiske “sammoun”-pitabrød fra UniqueBread/Aarstiderne. Den økologiske græske frikadelle er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/det grønne værksted. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com
Økologisk solsikkerugbrød fra Aarstiderne.com. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com
Kyllingebøfferne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com
Den økologiske veganske bolognese er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.
Kyllingefrikadellerne samt den grønne frikadelle er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.
Fiskefrikadellerne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne køkken. Alle ingredienserne er økologiske, undtagen fisken. Den økologiske hønsesalat er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.
Alle ingredienser er økologiske, undtagen fisk. Pastasalaten er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.
Fiskebøfferne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Alle ingredienserne er økologiske, undtagen fisken. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.
De økologiske kyllingefrikadeller er udviklet af Thomas Hess i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Den økologiske æggesalat er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.
Alle ingredienser er økologiske, undtagen fisken. Tunsalaten er udviklet af Thomas Hess i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.
Den økologiske hønsesalat er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.