Hundested Skole

Se her hvad dine børn får at spise på skolen i den kommende uge.

Uge 9

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g kyllingebøf (Kyllingekød, Udblødte flækærter, Pastinak, Kartofler, SELLERI, Salt) 150/200 g snackgrønt/frugt.

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMMER, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Mandag - 26. februar

Gastrosandwich med spicy tun salat

Gluten
Selleri
Æg
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

50 g rugbrød (Vand, RUGKERNER* 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

40 g kyllingefrikadelle (Kylling* 30%, løg* 22%, kartofler*, pastinak* 12%, broccoli* 12%, glutenfri HVEDESTIVELSE*, glutenfri HAVREGRYN*, porre* 6%, SELLERI* 5%, salt, hvidløgspulver*, hvid peber*, muskatblomme*, sort peber*. * = økologisk) 20 g mayonnaise (Rapsolie* (79%), pasteuriserede ÆGGEBLOMMER* (10%), vand, eddike*, salt, rørsukker*, SENNEPSMEL*. *= Økologisk. KAN INDEHOLDE SPOR AF GLUTEN)

Tirsdag - 27. februar

Sandwich med fiskebøf og creme fraiche dressing

Gluten
Selleri
Æg
Fisk
Sennep

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

50 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

40 g fiskefrikadelle (HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 32%, kartofler*, SELLERI* 25%, løg* 23%, glutenfri HVEDESTIVELSE*, glutenfri HAVREGRYN*, salt, hvid peber*. *= økologisk.

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret ÆGGEBLOMME, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk SENNEPSPULVER, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk SELLERI, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Onsdag - 28. februar

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet og remoulade

Gluten
Fisk
Selleri
Æg
Sennep

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

105 g pizza Rosso (HVEDEMEL*, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT*)

20 g kalamata oliven (Økologiske kalamata oliven uden sten, vand, økologisk rødvinseddike, havsalt. Kan indeholde sten eller rester af sten. Kan indeholde spor af mælk, mandler og sennep) 20 g mozzarella (Ingredienser: Økologisk MÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe)

Torsdag - 29. februar

Lunt solsikkerugbrød med æg, mayo, og kyllingefrikadelle

Gluten
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g kyllingebøf (Kyllingekød, Udblødte flækærter, Pastinak, Kartofler, SELLERI, Salt) 150/200 g snackgrønt/frugt.

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMMER, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Fredag - 1. marts

Bolognesa i wrap med revet ost

Gluten
Selleri
Æg
Mælk
da_DKDansk
Powered by TranslatePress