Hundested Skole

Se her hvad dine børn får at spise på skolen i den kommende uge.

Uge 20

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

Gastro brød Vand, HVEDEMEL*, FULDKORNSHVEDEMEL*, RUGMEL*, RUGKERNER*, HAVREFLAGER*, ristet HVEDEMALTMEL, knækkede HVEDEKERNER*, solsikkekerner*, HVEDEGLUTEN*, salt tilsat jod, rørsukker*, kakao*, rapsolie*,tørgær, eddike*, melbehandlingsmidler (enzymer (af HVEDE), E300), BYGMALTEKSTRAKT*, groft RUGMEL, syre (E270). Drys: RUGMEL*, *: Økologisk. Kan indeholde spor af SESAMFRØ. Hønsekød 38 %, ægte mayonnaise 38 % (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike og salt), champignon 13 %, asparges 9 %, hønsebouillon (hønse og oksefedt, palmeolie, hønsekødspulver, krydderier (SOJA), gærekstrakt, aroma), og krydderier.

Mandag - 13. maj

Madpakker med hjemmefra!

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g fiskefilet Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Tirsdag - 14. maj

Madpakker med hjemmefra!

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.

60 g Oksebøf Oksekød* 57%, frikadelleblanding* (HVEDEMEL*, salt, løg*, stabilisator (natrium citrater), maltodextrin*, sort peber*), kartoffel*, pastinak* 10%, løg* 8%, rapsolie*, rødbede* 5%, vand. *=økologisk.

37,5 g creme fraiche (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMME, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Onsdag - 15. maj

Sandwich med oksebøf, creme fraiche dressing, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

1 tortilla wrap 64 % økologisk hvedemel, 19 % vand, 5 % økologisk solsikkeolie, 4 % økologisk eddike, økologisk sukker, salt, økologisk dextrose, økologisk emulgator (E 322 vegetabilsk), naturlig gæraroma, økologisk stabilisator (E 412), syrer (E 330, E 296) , hævemiddel (E 500). Kan indeholde spor af soja og sennep. 80 g chili sin carne Tomater*, Kogte sorte bønner*, Kogte hvide bønner*, Majs*, KNOLDSELLERI, Gulerødder*, Løg*, Pastinak*, BLADSELLERI*, Harissa* (Soltørret tomater*, Solsikkeolie*, vand, chiliflager*, salt, hvidløg*), Buena vista krydderiblanding* (Røget paprika*, paprika*, spidskommen*, oregano*, chili*, sort peber*), Mørk chokolade*, Salt, Hvidløg*, Chili. 20 g revet ost Økologisk ost 98%: (Pasteuriseret økologisk MÆLK (Danmark), salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym.) Økologisk kartoffelstivelse 2%

Torsdag - 16. maj

Chili sin carne i wrap med revet ost, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

100 g Fiske nuggets KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri) 200 g snackgrønt/frugt

TUNFISK 44 %, tomatpuré, eddike, salt, sukker og krydderier. Ægte mayonnaise 52 %, (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike og salt),

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Fredag - 17. maj

Lunt solsikkerugbrød med fiskenuggets, tunsalat, remoulade, frugt og snackgrønt

Uge 21

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

Gastro brød Vand, HVEDEMEL*, FULDKORNSHVEDEMEL*, RUGMEL*, RUGKERNER*, HAVREFLAGER*, ristet HVEDEMALTMEL, knækkede HVEDEKERNER*, solsikkekerner*, HVEDEGLUTEN*, salt tilsat jod, rørsukker*, kakao*, rapsolie*,tørgær, eddike*, melbehandlingsmidler (enzymer (af HVEDE), E300), BYGMALTEKSTRAKT*, groft RUGMEL, syre (E270). Drys: RUGMEL*, *: Økologisk. Kan indeholde spor af SESAMFRØ. Hønsekød 38 %, ægte mayonnaise 38 % (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike og salt), champignon 13 %, asparges 9 %, hønsebouillon (hønse og oksefedt, palmeolie, hønsekødspulver, krydderier (SOJA), gærekstrakt, aroma), og krydderier.

Mandag - 20. maj

Pinseferie

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g kyllingebøf (Kyllingekød, Udblødte flækærter, Pastinak, Kartofler, SELLERI, Salt)

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMMER, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 21. maj

Madpakke med hjemmefra!

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g fiskefilet Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Onsdag - 22. maj

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet, remoulade, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

105 g pizza Rosso ( HVEDEMEL*, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* ( HVEDEMEL *, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT *) 15 g revet gouda: Pasteuriseret økologisk MÆLK , salt, starterkultur, mikrobiologisk osteløbe, økologisk kartoffelstivelse

Torsdag - 23. maj

Surdejspizza Margarita med revet ost, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER *^ 18%, surdej* ( RUGMEL *^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL * 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL *^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL *^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT *, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn. 1 æg Økologisk ÆG (61%), lage (vand, salt, surhedsregulerende middel eddikesyre, citronsyre og mælkesyre).

40 g Fiskefrikadelle HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, SELLERI * 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri HAVREGRYN*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= økologisk.

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.) 1 kogt æg Økologisk ÆG (61%), lage (vand, salt, surhedsregulerende middel eddikesyre, citronsyre og mælkesyre).

Fredag -24. maj

Lunt solsikkerugbrød med æg, fiskefrikadelle, remoulade, frugt og snackgrønt

Uge 22

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

Gastro brød Vand, HVEDEMEL*, FULDKORNSHVEDEMEL*, RUGMEL*, RUGKERNER*, HAVREFLAGER*, ristet HVEDEMALTMEL, knækkede HVEDEKERNER*, solsikkekerner*, HVEDEGLUTEN*, salt tilsat jod, rørsukker*, kakao*, rapsolie*,tørgær, eddike*, melbehandlingsmidler (enzymer (af HVEDE), E300), BYGMALTEKSTRAKT*, groft RUGMEL, syre (E270). Drys: RUGMEL*, *: Økologisk. Kan indeholde spor af SESAMFRØ.

Hønsekød 38 %, ægte mayonnaise 38 % (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike og salt), champignon 13 %, asparges 9 %, hønsebouillon (hønse og oksefedt, palmeolie, hønsekødspulver, krydderier (SOJA), gærekstrakt, aroma), og krydderier. Spidskål.

Mandag - 27. maj

Gastro sandwich med tunsalat og spidskål, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.

Fiskebøf. HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, SELLERI* 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri HAVREGRYN*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= økologisk. .

37,5 g creme fraiche (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMME, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 28. maj

Sandwich med fiskebøf, creme fraiche dressing, frugt og snackgrønt

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g fiskefilet Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Onsdag - 29. maj

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet, remoulade, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

1 tortilla wrap 64 % økologisk hvedemel, 19 % vand, 5 % økologisk solsikkeolie, 4 % økologisk eddike, økologisk sukker, salt, økologisk dextrose, økologisk emulgator (E 322 vegetabilsk), naturlig gæraroma, økologisk stabilisator (E 412), syrer (E 330, E 296) , hævemiddel (E 500). Kan indeholde spor af soja og sennep.

Tomat passata* 32%, vand, gulerødder*, SELLERI*, løg*, røde linser*, tomatpure* 2%, hvidløg*, rødvin*, salt, oregano*, sort peber*, olivenolie*, sukker*. * = økologisk.

20 g revet ost Økologisk ost 98%: (Pasteuriseret økologisk MÆLK (Danmark), salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym.) Økologisk kartoffelstivelse 2%

Torsdag - 30 maj

Bolognese sin carne i wrap med revet ost, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

Æggesalat, Ægte mayonnaise 54 % (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike, og salt), kogte ÆG 43 %, bouillon (vand, salt, HVEDE GLUTEN, sukker, aroma), karry, purløg og krydderier.

Karse

40 g kyllingefrikadelle (Kylling* 30%, løg* 22%, kartofler*, pastinak* 12%, broccoli* 12%, glutenfri HVEDESTIVELSE*, glutenfri HAVREGRYN*, porre* 6%, SELLERI* 5%, salt, hvidløgspulver*, hvid peber*, muskatblomme*, sort peber*. * = økologisk)

Fredag - 31. maj

Lunt solsikkerugbrød med æggesalat, karse, kyllingefrikadelle, frugt og snackgrønt

Uge 23

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

Gastro brød Vand, HVEDEMEL*, FULDKORNSHVEDEMEL*, RUGMEL*, RUGKERNER*, HAVREFLAGER*, ristet HVEDEMALTMEL, knækkede HVEDEKERNER*, solsikkekerner*, HVEDEGLUTEN*, salt tilsat jod, rørsukker*, kakao*, rapsolie*,tørgær, eddike*, melbehandlingsmidler (enzymer (af HVEDE), E300), BYGMALTEKSTRAKT*, groft RUGMEL, syre (E270). Drys: RUGMEL*, *: Økologisk. Kan indeholde spor af SESAMFRØ. Hønsekød 38 %, ægte mayonnaise 38 % (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike og salt), champignon 13 %, asparges 9 %, hønsebouillon (hønse og oksefedt, palmeolie, hønsekødspulver, krydderier (SOJA), gærekstrakt, aroma), og krydderier.

Mandag - 3. juni

Gastro sandwich med hønsesalat og spidskål, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g kyllingebøf (Kyllingekød, Udblødte flækærter, Pastinak, Kartofler, SELLERI, Salt)

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMMER, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 4. juni

Sandwich med kyllingebøf, creme fraiche dressing, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

40 g Grøn delle (Kartoffel*, løg*, porre*, pastinak*, broccoli*, glutenfri hvedestivelse*, glutenfri havregryn*, havsalt, hvid peber*)

10 g Mayonnaise Solsikkeolie*, ÆGGEBLOMMER* (8%), eddike*, HVEDESIRUP *(glutenfri), vand, SENNEPSFRØ*, surhedsregulerende- middel (citronsyre), havsalt, agave- sirup*, hvid peber*, stabiliseringsmiddel (xanthangummi), fennikel*, korianderfrø*.

1 kogt æg Økologisk ÆG (61%), lage (vand, salt, surhedsregulerende middel eddikesyre, citronsyre og mælkesyre).

Onsdag - 5. juni

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet, remoulade, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

105 g pizza Rosso ( HVEDEMEL*, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* ( HVEDEMEL *, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT *) 15 g revet gouda: Pasteuriseret økologisk MÆLK , salt, starterkultur, mikrobiologisk osteløbe, økologisk kartoffelstivelse

Torsdag - 6. juni

Surdejspizza Margarita med revet ost, frugt og snackgrønt

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

100 g Fiske nuggets KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri) 200 g snackgrønt/frugt

TUNFISK 44 %, tomatpuré, eddike, salt, sukker og krydderier. Ægte mayonnaise 52 %, (rapsolie, past. ÆGGEBLOMMER, vand, eddike og salt),

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Fredag - 7. juni

Lunt solsikkerugbrød med fiskenuggets, tunsalat, remoulade, frugt og snackgrønt

da_DKDansk
Powered by TranslatePress