GSB Skoler

Generation sunde børn skoler

Her kan I følge med i, hvad jeres børn får at spise, i de kommende uger. Under hver menu, kan I læse ingredienslisterne. 

Hvert foto, viser mad til en bordgruppe på 4 elever.

Velbekomme!

Uge 34

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

140 g ØKO Pastasalat: pasta (kogt) edemamebønner, purløg, persille, estragon, knust citron, citronsaft, salt, peber.

Salatmayonnaise: rapsolie. vand, stivelse, eddike, rørsukker, æggeblommer, havsalt, dijonsennep, sennepsfrø, citronsaft.

Sød Harissa: Peberfrugt 75%, ekstra jomfruolivenolie 20%, hvidløg, soltørrede tomater, soltørret peberfrugt, salt, koriander, kommen 5%.

Olivenpaste: Oliven 90%, jomfruolivenolie 9%

Topping 20 g. ristede kikærter eller edamamebønner

Tirsdag - 20. august

ØKO Pastasalat med grønne urter, citrus og topping. Øko snackgrønt og frugt

Egg

Pastasalaten er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Sød Harissa, knust citron samt olivenpaste kommer fra økologiske Les Moulins Mahjoub. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn. 

50 g Fiskefilet: Gulhalet ising (fisk) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (hvede), vand rapsolie, durummel (hvede), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie. 

35 g ØKO Æggesalat: Kogte æg, kikærter, syltet agurk, grov sennep, ananaskraut, edemame, havsalt, pimént déspalette. Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep, sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker.

28,75 g ØKO Remoulade 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme, 3 % syltet agurk (agurk , eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Onsdag - 21. august

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varm fiskefilet, ØKO æggesalat og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Fish
Celery
Egg

Økologisk solsikkerugbrød fra Aarstiderne.com. Økologisk æggesalat udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

63 g ØKO Fuldkornsbolle (1,5 bolle til 3. klasser): Vand, havregryn 20%, fuldkornshvedemel 20%, hvedemel, hvedegluten, rørsukker, gær, salt tilsat jod, syre (E412, E270) eddike, bygmaltekstrakt, rugmel, melbehandlingsmidler (enzymerE300) Kan indeholde spor af sesamfrø

65 g ØKO Hønsesalat: Hønsekød, knoldselleri, Champignon, syltet agurk, ananaskraut, grov sennep, æbleeddike, sukker, chipotle.

Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep, sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker, eddike. Saltet citron: citron 98%, rød peber

Torsdag - 22. august

Byg-selv ØKO fuldkornssandwich med ØKO hønsesalat. ØKO snackgrønt og frugt

Mustard
Gluten

Økologisk hønsesalat udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i kødbyen. Salte citroner fra økologiske Les Moulins Mahjoub. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn

30 g findelt Makrel i tomat: 60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt

50 g Fiskenuggets: KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme, 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Fredag - 23. august

Lunt ØKO solsikkerugbrød med makrel, varme fiskenuggets og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Fish
Egg
Gluten
Mustard

Økologisk solsikkerugbrød fra Aarstiderne.com. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Uge 35

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn. 

40 g Fiskefrikadelle: HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, selleri * 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri havregryn*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= ØKOLOGISK

35 g ØKO Sellerisalat: Knoldselleri, kikærter, syltet agurk, piment déspalette, æbleeddike, edamame bønner, grov sennep, fennikelsennep, løgflager, salt, sukker. Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep, sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker, eddike

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme, 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Tirsdag - 27. august

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varme fiskefrikadeller, ØKO sellerisalat og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Egg
Gluten
Fish
Celery

Fiskefrikadellerne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Alle ingredienserne er økologiske, undtagen fisken. Den økologiske sellerisalat er udviklet af Thomas Hess i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

125 g ØKO Pitabrød Fuldkorn: Mel, vand, sukker, salt, gær.

40 g ØKO Græsk frikadelle: Oksekød 42,0%, Squash 10,6%, Kogte brune ris, 10,5% Vand 6,4%, Kartoffelstivelse 6,4%, Salattern 5,9%, Soltørret tomat 5,9%, Rapsolie 4,8%, Rødbede 3,5%, Pastinak 3,5%, Salt 0,4%. Oregano 0,1%

37,5 g ØKO Creme fraiche dressing: 40 % vand, 20 % creme fraiche, 20 % rapsolie, 8 % eddike, 6 % rørsukker, 3 % majsstivelse, æggeblommer, havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma. 

Onsdag - 28. august

ØKO Pitabrød med lun græsk ØKO frikadelle og ØKO creme fraiche dressing. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Milk
Egg

Økologiske sammoun-pitabrød fra UniqueBread/Aarstiderne. Den økologiske græske frikadelle er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/det grønne værksted. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

60 g ØKO Rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn. 

30 g findelt Makrel i tomat: (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g Fiskefilet: Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (hvede), vand rapsolie, durummel (hvede), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie 

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme, 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Torsdag - 29. august

Lunt ØKO solsikkerugbrød med makrel, lun fiskefilet og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Fish
Gluten
Egg

Økologisk solsikkerugbrød fra Aarstiderne.com. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

63 g ØKO Fuldkornsbolle (1,5 bolle til 3. klasser): vand, havregryn 20%, fuldkornshvedemel 20%, hvedemel, hvedegluten, rørsukker, gær, salt tilsat jod, syre(E412, E270) eddike, bygmaltekstrakt, rugmel, melbehandlingsmidler (enzymerE300) Kan indeholde spor af sesamfrø

2X40 g ØKO Kyllingebøffer: Kyllingekød, Udblødte flækærter, pastinak, kartofler, selleri, salt

37,5 g ØKO Creme fraiche dressing: 40 % vand, 20 % creme fraiche, 20 % rapsolie, 8 % eddike, 6 % rørsukker, 3 % majsstivelse, æggeblommer, havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma. 

Fredag - 30. august

Fuldkornsandwich med små lune ØKO kyllingebøffer og ØKO creme fraiche dressing. ØKO snackgrønt og frugt

Milk
Egg
Gluten

Kyllingebøfferne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Uge 36

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

105 g ØKO PIZZA

30 g ØKO Vegansk Bolognese: Tomat passata 32%, vand, gulerødder, selleri, løg, røde linser, tomatpure 2%, hvidløg, rødvin, salt, oregano, sort peber, olivenolie, sukker.

10 g revet ØKO Ost 98%: Pasteuriseret økologisk mælk, salt, mælkesyrekultur, mikrobielt osteenzym, kartoffelstivelse 2%

Basilikum

Tirsdag - 3. september

ØKO Pizza bolognese med revet ost. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Milk
Celery

Den økologiske veganske bolognese er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn.

40 g ØKO Kyllingefrikadelle: Kylling 30%, løg 22%, kartofler, pastinak 12%, broccoli 12%, glutenfri hvedestivelse, glutenfri havregryn, porre 6%, selleri 5%, salt, hvidløgspulver, hvid peber, muskatblomme, sort peber.

40 g ØKO Grøn delle: Kartoffel, løg, porre, pastinak, broccoli, glutenfri hvedestivelse, glutenfri havregryn, havsalt, hvid peber

30 g findelt Makrel i tomat: (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme, 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Onsdag - 4. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med makrel, varm ØKO kyllingefrikadelle, varm grøn ØKO frikadelle og ØKO remoulade ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Fish
Egg

Kyllingefrikadellerne samt den grønne frikadelle er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn.

40 g Fiskefrikadelle: HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, selleri * 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri HAVREGRYN*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= økologisk.

35 g ØKO Hønsesalat: Hønsekød, knoldselleri, Champignon, syltet agurk, ananaskraut, grov sennep, æbleeddike, sukker, chipotle. Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep, sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker, eddike. Saltet citron: citron 98%, rød peber

28,75 g ØKO Remoulade 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme, 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Torsdag - 5. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varm fiskefrikadelle, ØKO hønsesalat og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Fish
Mustard
Gluten
Egg

Fiskefrikadellerne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne køkken. Alle ingredienserne er økologiske, undtagen fisken. Den økologiske hønsesalat er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

140 g Pastasalat: Krogfanget hvid tun i olie, *pasta kogt, *citron knust, *citronsaft, *salt

*Salatmayonnaise: *rapsolie, vand, stivelse, *eddike, *rørsukker, *æggeblommer, havsalt, *dijonsennep, *sennepsfrø, *citronsaft

*Sød Harissa: *peberfrugt75%, *ekstra jomfru oliven 20%, *hvidløg, *soltørrede tomater, *soltørret peberfrugt, salt, *koriander, *kommen 5%

*Olivenpaste: *oliven 90%, *ekstra jomfruolivenolie 9%, salt. *=ØKOLOGISK

Topping 20 g. ristede *kikærter eller *edamamebønner

Fredag - 6. september

Pastasalat med cremet hvid tun og topping. ØKO snackgrønt og frugt

Fish
Egg

Alle ingredienser er økologiske, undtagen fisk. Pastasalaten er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

 

Uge 37

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

63 g ØKO Fuldkornsbolle (1,5 bolle til 3. klasser): vand, havregryn 20%, fuldkornshvedemel 20%, hvedemel, hvedegluten, rørsukker, gær, salt tilsat jod, syre(E412, E270) eddike, bygmaltekstrakt, rugmel, melbehandlingsmidler (enzymerE300) Kan indeholde spor af sesamfrø

2X40 g Fiskebøf: HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, selleri* 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri havregryn*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= ØKOLOGISK.

37,5 g ØKO Creme fraiche dressing: 40 % vand, 20 % creme fraiche, 20 % rapsolie, 8 % eddike, 6 % rørsukker, 3 % majsstivelse, æggeblommer, havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma. OBS: bages ved 200 grader i 3-5 min

Tirsdag - 10. september

ØKO fuldkornssandwich med små lune fiskebøffer og creme fraiche dressing. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Milk
Fish

Fiskebøfferne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Alle ingredienserne er økologiske, undtagen fisken. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn. 

40 g ØKO Kyllingefrikadelle: Kylling 30%, løg 22%, kartofler, pastinak 12%, broccoli 12%, glutenfri hvedestivelse, glutenfri havregryn, porre 6%, selleri 5%, salt, hvidløgspulver, hvid peber, muskatblomme, sort peber.

30 g ØKO Æggesalat: Kogte æg, kikærter, syltet agurk, grov sennep, ananaskraut, edemame, havsalt, pimént déspalette. Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep, sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker, eddike

40 g Fiskenuggets: KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri)

28,75 g ØKO Remoulade 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme, 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Onsdag - 11. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varm ØKO kyllingefrikadelle, ØKO æggesalat, lune fiskenuggets og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Milk
Fish
Egg

De økologiske kyllingefrikadeller er udviklet af Thomas Hess i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Den økologiske æggesalat er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

63 g ØKO Fuldkornsbolle (1,5 bolle til 3. klasser): vand, havregryn 20%, fuldkornshvedemel 20%, hvedemel, hvedegluten, rørsukker, gær, salt tilsat jod, syre(E412, E270) eddike, bygmaltekstrakt, rugmel, melbehandlingsmidler (enzymerE300) Kan indeholde spor af sesamfrø.

65 g Tunsalat: Krogfanget hvid tun i olie, *knoldselleri, *syltet agurk, *æbleeddike, *grov sennep, *piment d’espalette, *chipotle, *kikærter, *edamame bønner. *Vegansk mayonnaise: *rapsolie, vand, *soyadrik, *dijonsennep, *sennepsfrø, *eddike, *citronsaft, *rørsukker, *eddike. *Saltet citron: *Citron 98%, *rød peber *Olivenpaste. *Oliven 90%, *jomfru olivenolie 9%. *=ØKOLOGISK

Torsdag - 12. september

Byg-selv ØKO fuldkornssandwich med tunsalat. ØKO snackgrønt og frugt

Fish
Gluten
Mustard

Alle ingredienser er økologiske, undtagen fisken. Tunsalaten er udviklet af Thomas Hess i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Complete list of ingredients:
The ingredient list is indicative

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn.

50 g Fiskefilet: Gulhalet ising (fisk) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie.

35 g ØKO Hønsesalat: Hønsekød, knoldselleri, Champignon, syltet agurk, ananaskraut, grov sennep, æbleeddike, sukker, chipotle. Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep, sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker, eddike. Saltet citron: citron 98%, rød peber.

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme, 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Fredag - 13. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varm fiskefilet, ØKO hønsesalat og ØKO remoulade . ØKO snackgrønt og frugt

Fish
Mustard
Egg

Den økologiske hønsesalat er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

 
en_USEnglish
Powered by TranslatePress