GSB Skoler

Generation sunde børn skoler

Her kan I følge med i, hvad jeres børn får at spise, i de kommende uger. Under hver menu, kan I læse ingredienslisterne. 

Hvert foto, viser mad til en bordgruppe på 4 elever.

Velbekomme!

Uge 36

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

105 g Pizza Margherita ( HVEDEMEL*, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* ( HVEDEMEL *, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT *) 15 g revet gouda: Pasteuriseret økologisk MÆLK , salt, starterkultur, mikrobiologisk osteløbe, økologisk kartoffelstivelse

Basilikum

Tirsdag - 3. september

ØKO surdejs Pizza Margherita med revet ost og frisk basilikum. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Mælk

Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn.

40 g ØKO Kyllingefrikadelle: Kylling 30%, løg 22%, kartofler, pastinak 12%, broccoli 12%, glutenfri hvedestivelse, glutenfri havregryn, porre 6%, selleri 5%, salt, hvidløgspulver, hvid peber, muskatblomme, sort peber.

40 g ØKO Grøn delle: Kartoffel, løg, porre, pastinak, broccoli, glutenfri hvedestivelse, glutenfri havregryn, havsalt, hvid peber

30 g findelt Makrel i tomat: (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Onsdag - 4. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med makrel, varm ØKO kyllingefrikadelle, varm grøn ØKO frikadelle og ØKO remoulade ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Fisk
Æg

Kyllingefrikadellerne samt den grønne frikadelle er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn.

40 g Fiskefrikadelle: HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, selleri* 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri HAVREGRYN*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= økologisk.

35 g ØKO Hønsesalat: Hønsekød, knoldselleri, Champignon, syltet agurk, ananaskraut, grov sennep, æbleeddike, sukker, chipotle. Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker, eddike. Saltet citron: citron 98%, rød peber

28,75 g ØKO Remoulade 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Torsdag - 5. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varm fiskefrikadelle, ØKO hønsesalat og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Fisk
Sennep
Gluten
Selleri
Æg

Fiskefrikadellerne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne køkken. Alle ingredienserne er økologiske, undtagen fisken. Den økologiske hønsesalat er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

125 g ØKO Pitabrød Fuldkorn: Fuldkornsmel, vand, sukker, salt, gær.

40 g ØKO grøn delle: Kartoffel, løg, porre, pastinak, broccoli, glutenfri hvedestivelse, glutenfri havregryn, havsalt, hvid peber

37,5 g ØKO Creme fraiche dressing: 40 % vand, 20 % creme fraiche 20 % rapsolie, 8 % eddike, 6 % rørsukker, 3 % majsstivelse, æggeblommer, havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma. 

Fredag - 6. september

ØKO Pita med grøn ØKO frikadelle og ØKO creme fraiche dressing. ØKO snackgrønt og frugt

Mælk
Gluten
Æg

Økologiske sammoun-pitabrød fra UniqueBread/Aarstiderne. Den økologiske grønne frikadelle er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/det grønne værksted. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com

 

Uge 37

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

63 g ØKO Fuldkornsbolle (1,5 bolle til 3. klasser): vand, havregryn 20%, fuldkornshvedemel 20%, hvedemel, hvedegluten, rørsukker, gær, salt tilsat jod, syre(E412, E270) eddike, bygmaltekstrakt, rugmel, melbehandlingsmidler (enzymerE300) Kan indeholde spor af sesamfrø

2X40 g Fiskebøf: HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, selleri*13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri havregryn*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= ØKOLOGISK.

37,5 g ØKO Creme fraiche dressing: 40 % vand, 20 % creme fraiche, 20 % rapsolie, 8 % eddike, 6 % rørsukker, 3 % majsstivelse, æggeblommer havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.

Tirsdag - 10. september

ØKO fuldkornssandwich med små lune fiskebøffer og creme fraiche dressing. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Selleri
Mælk
Fisk

Fiskebøfferne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Alle ingredienserne er økologiske, undtagen fisken. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn. 

40 g ØKO Kyllingefrikadelle: Kylling 30%, løg 22%, kartofler, pastinak 12%, broccoli 12%, glutenfri hvedestivelse, glutenfri havregryn, porre 6%, selleri5%, salt, hvidløgspulver, hvid peber, muskatblomme, sort peber.

30 g ØKO Æggesalat: Kogte æg kikærter, syltet agurk, grov sennep, ananaskraut, edemame, havsalt, pimént déspalette. Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker, eddike

40 g Fiskenuggets: KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri)

28,75 g ØKO Remoulade 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme , 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Onsdag - 11. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varm ØKO kyllingefrikadelle, ØKO æggesalat, lune fiskenuggets og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Fisk
Selleri
Æg

De økologiske kyllingefrikadeller er udviklet af Thomas Hess i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Den økologiske æggesalat er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

125 g ØKO Pitabrød Fuldkorn: Fuldkornsmel, vand, sukker, salt, gær.

40 g kebab: Vand, 27% ærteprotein* (heraf 80% ærteprotein*, hestebønner*, salt), rapsolie*, krydderiblanding* (hvidløg*, peber*, paprika*, spidskommen*, kanel*, koriander*, chili*, gurkemejerod*, salt, krydderurter*), tomatkoncentrat*, æbleeddike*. *Økologisk. 15 g majs: Økologiske majskorn (80,44%), vand (19,42%) og salt (0,14%)

37,5 g ØKO Creme fraiche dressing: 40 % vand, 20 % creme fraiche, 20 % rapsolie, 8 % eddike, 6 % rørsukker, 3 % majsstivelse, æggeblommer havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.

Torsdag - 12. september

ØKO Pitabrød med vegansk ØKO kebab og ØKO creme fraiche dressing. ØKO snackgrønt og frugt

Mælk
Gluten
Æg

Økologiske sammoun” pitabrød fra UniqueBread/Aarstiderne. Økologisk vegansk kebabfyld fra Hanegal. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn.

50 g Fiskefilet: Gulhalet ising (fisk) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie.

35 g ØKO Hønsesalat: Hønsekød, knoldselleri, Champignon, syltet agurk, ananaskraut, grov sennep, æbleeddike, sukker, chipotle. Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker, eddike. Saltet citron: citron 98%, rød peber.

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Fredag - 13. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varm fiskefilet, ØKO hønsesalat og ØKO remoulade . ØKO snackgrønt og frugt

Fisk
Sennep
Æg

Den økologiske hønsesalat er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

 

Uge 38

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

105 g Pizza Margherita ( HVEDEMEL*, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* ( HVEDEMEL *, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT *) 15 g revet gouda: Pasteuriseret økologisk MÆLK , salt, starterkultur, mikrobiologisk osteløbe, økologisk kartoffelstivelse

Bolognese - passata* 32%, vand, gulerødder*, SELLERI*, løg*, røde linser*, tomatpure* 2%, hvidløg*, rødvin*(henkogt, alkoholfri ), salt, oregano*, sort peber*, olivenolie*, sukker*. * = økologisk.

Basilikum

Tirsdag - 17. september

ØKO surdejs Pizza bolognese med revet ost og frisk basilikum. ØKO snackgrønt og frugt

Mælk
Selleri
Gluten

Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com.

 

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn. 

50 g Fiskefilet: Gulhalet ising (fisk) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (hvede), vand rapsolie, durummel (hvede), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie. 

35 g ØKO Æggesalat: KOGTE ÆG, kikærter, syltet agurk, grov sennep ananaskraut, edemame, havsalt, pimént déspalette. Vegansk mayonnaise: rapsolie, vand, soyadrik, dijonsennep, sennepsfrø, eddike, citronsaft, rørsukker.

28,75 g ØKO Remoulade 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme, 3 % syltet agurk (agurk , eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Onsdag - 18. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varm fiskefilet, ØKO æggesalat og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Fisk
Selleri
Sennep
Æg

Økologisk solsikkerugbrød fra Aarstiderne.com. Økologisk æggesalat udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Hartz salater i Kødbyen. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

63 g ØKO Fuldkornsbolle (1,5 bolle til 3. klasser): vand, havregryn 20%, fuldkornshvedemel 20%, hvedemel, hvedegluten, rørsukker, gær, salt tilsat jod, syre(E412, E270) eddike, bygmaltekstrakt, rugmel, melbehandlingsmidler (enzymerE300) Kan indeholde spor af sesamfrø

57% Oksekød, hvedemel, salt, løg. Stabilisator: natriumcitrater, maltodextrin, sort pepper, kartoffel, 10% pastinak, 8% løg, rapsolie, 5% rørbede, vand.

37,5 g ØKO Creme fraiche dressing: 40 % vand, 20 % creme fraiche, 20 % rapsolie, 8 % eddike, 6 % rørsukker, 3 % majsstivelse, æggeblommer havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.
e

Torsdag - 19. september

Byg-selv ØKO fuldkornssandwich med oksebøf og creme fraiche dressing. ØKO snackgrønt og frugt

Mælk
Gluten
Æg

Oksebøfferne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn

30 g findelt Makrel i tomat: 60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt

50 g Fiskenuggets: KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Fredag - 20. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med makrel, varme fiskenuggets og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Fisk
Æg
Gluten
Sennep

Økologisk solsikkerugbrød fra Aarstiderne.com. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Uge 39

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g ØKO rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn. 

40 g Fiskefrikadelle: HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, selleri * 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri havregryn*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= ØKOLOGISK

1 kogt æg Økologisk ÆG (61%), lage (vand, salt, surhedsregulerende middel eddikesyre, citronsyre og mælkesyre).

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Tirsdag - 24. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med varme fiskefrikadeller, ØKO æg og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Æg
Gluten
Fisk
Sennep

Fiskefrikadellerne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Alle ingredienserne er økologiske, undtagen fisken. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

125 g ØKO Pitabrød Fuldkorn: Fuldkornsmel, vand, sukker, salt, gær.

57% Oksekød, hvedemel, salt, løg. Stabilisator: natriumcitrater, maltodextrin, sort pepper, kartoffel, 10% pastinak, 8% løg, rapsolie, 5% rørbede, vand.

37,5 g ØKO Creme fraiche dressing: 40 % vand, 20 % creme fraiche 20 % rapsolie, 8 % eddike, 6 % rørsukker, 3 % majsstivelse, æggeblommer, havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma. 

Onsdag - 25. september

ØKO Pitabrød med lun ØKO oksefrikadelle og ØKO creme fraiche dressing. ØKO snackgrønt og frugt

Gluten
Mælk
Æg

Økologiske sammoun-pitabrød fra UniqueBread/Aarstiderne. Den økologiske græske frikadelle er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/det grønne værksted. Økologiske frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

63 g ØKO Fuldkornsbolle (1,5 bolle til 3. klasser): vand, havregryn 20%, fuldkornshvedemel 20%, hvedemel, hvedegluten, rørsukker, gær, salt tilsat jod, syre(E412, E270) eddike, bygmaltekstrakt, rugmel, melbehandlingsmidler (enzymerE300) Kan indeholde spor af sesamfrø

2X40 g ØKO Kyllingebøffer: Kyllingekød, Udblødte flækærter, pastinak, kartofler, selleri, salt

37,5 g ØKO Creme fraiche dressing: 40 % vand, 20 % creme fraiche, 20 % rapsolie, 8 % eddike, 6 % rørsukker, 3 % majsstivelse, æggeblommer, havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma. 

Torsdag - 26. september

Fuldkornsandwich med små lune ØKO kyllingebøffer og ØKO creme fraiche dressing. ØKO snackgrønt og frugt

Mælk
Gluten
Æg

Kyllingebøfferne er udviklet af Thomas Hess fra ØJN i samarbejde med Aarstiderne/Det grønne værksted. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g ØKO Rugbrød: Vand, rugkerner 18%, surdej (rugmel 11%, vand), rugsigtemel 14%, solsikkekerner 8%, hørfrø 5%, rugmel 3%, fuldkornshvedemel 2%, bygmaltekstrakt, salt tilsat jod, æblefibre, tørret surdej af rugmel, surdejskultur, gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner. Fuldkorn. 

30 g findelt Makrel i tomat: (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g Fiskefilet: Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (hvede) vand rapsolie, durummel (hvede), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie 

28,75 g ØKO Remoulade: 23 % rapsolie, 17 % rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % rørsukker, 11 % eddike, 8 % rekonstitueret løg, 3 % rekonstitueret æggeblomme 3 % syltet agurk (agurk, eddike, rørsukker, havsalt), majsstivelse, havsalt, sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), karry (gurkemeje, peber, ingefær, hvidløg, kommen, selleri, kanel, koriander, gurkemeje)

Fredag - 27. september

Lunt ØKO solsikkerugbrød med makrel, lun fiskefilet og ØKO remoulade. ØKO snackgrønt og frugt

Mælk
Æg
Gluten
Fisk

Økologisk solsikkerugbrød fra Aarstiderne.com. Økologisk frugt og grønt fra Aarstiderne.com

da_DKDansk
Powered by TranslatePress