Menuer

Se her hvad dine børn får at spise på skolen i den kommende uge.

Uge 8

Tirsdag - 20. februar

Ferie​

Onsdag - 21. februar

Ferie​

Torsdag - 22. februar

Ferie​

Fredag - 23. februar

Ferie​

Uge 9

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, HVEDEGLUTEN*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g fiskebøf (HELLEFISK(Reinhardtius hippoglossoides) 32%, kartofler*, SELLERI* 25%, løg* 23%, glutenfri HVEDESTIVELSE*, glutenfri HAVREGRYN*, salt, hvid peber*. *= økologisk.) 150/200 g snackgrønt/frugt

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk creme fraiche, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk æggeblomme, havsalt, valleprotein (af mælk), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 27. februar

Sandwich med fiskebøf og creme fraiche dressing

Gluten
Æg
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g fiskefilet Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Onsdag - 28. februar

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet, remoulade

Gluten
Selleri
Æg
Sennep

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

1 kogt æg Økologisk ÆG (61%), lage (vand, salt, surhedsregulerende middel eddikesyre, citronsyre og mælkesyre).

10 g Mayonnaise Solsikkeolie*, ÆGGEBLOMMER* (8%), eddike*, HVEDESIRUP *(glutenfri), vand, SENNEPSFRØ*, surhedsregulerende- middel (citronsyre), havsalt, agave- sirup*, hvid peber*, stabiliseringsmiddel (xanthangummi), fennikel*, korianderfrø*.

Karse

40 g kyllingefrikadelle (Kylling* 30%, løg* 22%, kartofler*, pastinak* 12%, broccoli* 12%, glutenfri HVEDESTIVELSE*, glutenfri HAVREGRYN*, porre* 6%, SELLERI* 5%, salt, hvidløgspulver*, hvid peber*, muskatblomme*, sort peber*. * = økologisk)

Torsdag - 29. februar

Lunt solsikkerugbrød med æg, mayo, karse, kyllingefrikadelle, frugt og snackgrønt

Æg
Gluten
Fisk
Sennep
Selleri

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

1 tortilla wrap: 64 % økologisk hvedemel, 19 % vand, 5 % økologisk solsikkeolie, 4 % økologisk eddike, økologisk sukker, salt, økologisk dextrose, økologisk emulgator (E 322 vegetabilsk), naturlig gæraroma, økologisk stabilisator (E 412), syrer (E 330, E 296) , hævemiddel (E 500). Kan indeholde spor af soja og sennep.

80 g Bolognese: Tomat passata* 32%, vand, gulerødder*, SELLERI*, løg*, røde linser*, tomatpure* 2%,hvidløg*, rødvin*, salt, oregano*, sort peber*, olivenolie*, sukker*. * = økologisk.

20 g revet gouda: Pasteuriseret økologisk MÆLK, salt, starterkultur, mikrobiologisk osteløbe, økologisk kartoffelstivelse

Fredag - 1. marts

Bolognesa i wrap med revet ost

Mælk
Selleri

Uge 10

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g kyllingebøf (Kyllingekød, Udblødte flækærter, Pastinak, Kartofler, SELLERI, Salt) 150/200 g snackgrønt/frugt.

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMMER, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 5. marts

Sandwich med kyllingebøf, creme fraiche dressing, frugt og snackgrønt

Gluten
Æg
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

1 æg Økologisk ÆG (61%), lage (vand, salt, surhedsregulerende middel eddikesyre, citronsyre og mælkesyre).

15 g Hummus: 67% Kikærter*, vand, 6,7% tahin* (sesamfrø – kan indeholde spor af nødder herunder jordnødder), olivenolie*, sesamolie*, salt, citronsaft*, sukker*, hvidløg* og spidskommen*. * = Økologisk

Onsdag - 6. marts

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, æg, hummus, frugt og snackgrønt

Gluten
Selleri
Æg
Sennep

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

100 g Fiske nuggets KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri) 200 g snackgrønt/frugt

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Torsdag - 7. marts

Lunt solsikkerugbrød med nuggets, remoulade

Æg
Gluten
Fisk
Sennep
Selleri

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

105 g pizza Rosso ( HVEDEMEL*, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* ( HVEDEMEL *, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT *)

20 g kebab: Vand, 27% ærteprotein* (heraf 80% ærteprotein*, hestebønner*, salt), rapsolie*, krydderiblanding* (hvidløg*, peber*, paprika*, spidskommen*, kanel*, koriander*, chili*, gurkemejerod*, salt, krydderurter*), tomatkoncentrat*, æbleeddike*. *Økologisk.

15 g majs: Økologiske majskorn (80,44%), vand (19,42%) og salt (0,14%)

15 g revet gouda: Pasteuriseret økologisk MÆLK , salt, starterkultur, mikrobiologisk osteløbe, økologisk kartoffelstivelse

Fredag - 8. marts

Pizza med kebab, majs og revet ost

Gluten
Mælk

Uge 11

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.

60 g Oksebøf Oksekød* 57%, frikadelleblanding* (HVEDEMEL*, salt, løg*, stabilisator (natrium citrater), maltodextrin*, sort peber*), kartoffel*, pastinak* 10%, løg* 8%, rapsolie*, rødbede* 5%, vand. *=økologisk.

37,5 g creme fraiche (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMME, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 12. marts

Sandwich med oksebøf, creme fraiche dressing og snackgrønt

Gluten
Æg
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g fiskefilet Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Onsdag - 13. marts

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet, remoulade

Gluten
Selleri
Æg
Sennep

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

100 g Fiskenuggets (KULMULESTYKKER (Merluccius capensis/paradoxus) (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): Hvedemel, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse (Hvede og kartoffel), salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og Selleri)

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Torsdag - 14. marts

Lunt solsikkerugbrød med nuggets, remoulade

Æg
Gluten
Fisk
Sennep
Selleri

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

1 tortilla wrap 64 % økologisk hvedemel, 19 % vand, 5 % økologisk solsikkeolie, 4 % økologisk eddike, økologisk sukker, salt, økologisk dextrose, økologisk emulgator (E 322 vegetabilsk), naturlig gæraroma, økologisk stabilisator (E 412), syrer (E 330, E 296) , hævemiddel (E 500). Kan indeholde spor af soja og sennep.

80 g chili sin carne Tomater*, Kogte sorte bønner*, Kogte hvide bønner*, Majs*, KNOLDSELLERI, Gulerødder*, Løg*, Pastinak*, BLADSELLERI*, Harissa* (Soltørret tomater*, Solsikkeolie*, vand, chiliflager*, salt, hvidløg*), Buena vista krydderiblanding* (Røget paprika*, paprika*, spidskommen*, oregano*, chili*, sort peber*), Mørk chokolade*, Salt, Hvidløg*, Chili.

20 g revet ost Økologisk ost 98%: (Pasteuriseret økologisk MÆLK (Danmark), salt, mælkesyrekultur, mikrobiel osteenzym.) Økologisk kartoffelstivelse 2%

2 spsk creme fraiche Økologisk FLØDE, syrnet med MÆLKE syrekultur. Højpasteuriseret. Ikke homogeniseret.

Fredag - 15. marts

Chili sin carne i wrap med revet ost

Gluten
Mælk

Uge 12

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g kyllingebøf (Kyllingekød, Udblødte flækærter, Pastinak, Kartofler, SELLERI, Salt) 150/200 g snackgrønt/frugt.

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMMER, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 19. marts

Sandwich med kyllingebøf, creme fraiche dressing og snackgrønt

Gluten
Æg
Mælk

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

50 g fiskefilet Gulhalet ising (FISK) (Limanda ferruginea) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E 270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Onsdag - 20. marts

Lunt solsikkerugbrød med makrel i tomat, fiskefilet, remoulade

Gluten
Selleri
Æg
Sennep

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

60 g rugbrød (Vand, RUGKERNER *^ 18%, surdej* ( RUGMEL *^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL * 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL *^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL *^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT *, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys:Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

1 æg Økologisk ÆG (61%), lage (vand, salt, surhedsregulerende middel eddikesyre, citronsyre og mælkesyre).

40 g Fiskefrikadelle HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 43%, TORSK (Gadus morhua) 22%, kartofler*, SELLERI * 13%, løg* 13%, kartoffelstivelse*, glutenfri HAVREGRYN*, kikærtemel*, salt, hvid peber*. *= økologisk.

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret æggeblomme, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk sennepspulver, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk selleri, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Torsdag - 21. marts

Lunt solsikkerugbrød med med æg, fiskefrikadelle, remoulade

Æg
Gluten
Fisk
Sennep
Selleri

Fuld ingrediensliste:
Ingredienslisten er vejledende

Surdejs Pizza Margarita med revet ost, snackgrønt og frugt 105 g pizza Rosso ( HVEDEMEL *, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* ( HVEDEMEL *, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT *)

20 g revet gouda: Pasteuriseret økologisk MÆLK , salt, starterkultur, mikrobiologisk osteløbe, økologisk kartoffelstivelse

Fredag - 22. marts

Surdejs Pizza margarita med revet ost

Gluten
Mælk
da_DKDansk
Powered by TranslatePress