Menuer

Se her hvad dine børn får at spise på skolen i den kommende uge.

Uge 49

Fuld ingrediensliste:

95 g Fuldkorns sandwichbolle (Ingredienser: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.)

60 g kyllingebøf (Kyllingekød, Udblødte flækærter, Pastinak, Kartofler, SELLERI, Salt) 150/200 g snackgrønt/frugt.

37,5 g creme fraiche dressing (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMMER, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 5. december

Kyllingesandwich med snackgrønt og frugt

Gluten
Selleri
Æg
Mælk

Fuld ingrediensliste:

50 g rugbrød (Vand, RUGKERNER* 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

40 g kyllingefrikadelle (Kylling* 30%, løg* 22%, kartofler*, pastinak* 12%, broccoli* 12%, glutenfri HVEDESTIVELSE*, glutenfri HAVREGRYN*, porre* 6%, SELLERI* 5%, salt, hvidløgspulver*, hvid peber*, muskatblomme*, sort peber*. * = økologisk) 20 g mayonnaise (Rapsolie* (79%), pasteuriserede ÆGGEBLOMMER* (10%), vand, eddike*, salt, rørsukker*, SENNEPSMEL*. *= Økologisk. KAN INDEHOLDE SPOR AF GLUTEN)

Onsdag - 6. december

Makrel og kyllingefrikadelle på rugbrød med snackgrønt og frugt

Gluten
Selleri
Æg
Fisk
Sennep

Fuld ingrediensliste:

50 g rugbrød (Vand, RUGKERNER*^ 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

40 g fiskefrikadelle (HELLEFISK (Reinhardtius hippoglossoides) 32%, kartofler*, SELLERI* 25%, løg* 23%, glutenfri HVEDESTIVELSE*, glutenfri HAVREGRYN*, salt, hvid peber*. *= økologisk.)

50 g Fiske nuggets (KULMULESTYKKER (55%), sammensat af stykker af fisk, panering (45%): HVEDEMEL, Solsikkeolie, vand, majsmel, stivelse, salt, dekstrose, paprika, hævemiddel (natriumcarbonat, diphosphat), gør, krydderier (med Soja og SELLERI)

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret ÆGGEBLOMME, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk SENNEPSPULVER, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk SELLERI, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Torsdag - 7. december

Fiskefrikadeller og fiskenuggets på rugbrød med remoulade, snackgrønt og frugt

Gluten
Fisk
Selleri
Æg
Sennep

Fuld ingrediensliste:

105 g pizza Rosso (HVEDEMEL*, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT*)

20 g kalamata oliven (Økologiske kalamata oliven uden sten, vand, økologisk rødvinseddike, havsalt. Kan indeholde sten eller rester af sten. Kan indeholde spor af mælk, mandler og sennep) 20 g mozzarella (Ingredienser: Økologisk MÆLK, salt, mælkesyrekultur, osteløbe)

Fredag - 8. december

Pizza Margarita med snackgrønt og frugt

Gluten
Mælk

Uge 50

Fuld ingrediensliste:

95 g Fuldkorns sandwichbolle: FULDKORNSHVEDEMEL*^, vand, HVEDEMEL*, RUGMEL*^, knækkede HVEDEKERNER*^, hørfrø*, SESAMFRØ*, solsikkekerner*, rørsukker*, HVEDEGLUTEN*, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, rapsolie*, tørgær, melbehandlingsmidler (enzymer (HVEDE), E300). Drys: SESAMFRØ* og hørfrø*. *Økologisk/^Fuldkorn.

60 g Oksebøf Oksekød* 57%, frikadelleblanding* (HVEDEMEL*, salt, løg*, stabilisator (natrium citrater), maltodextrin*, sort peber*), kartoffel*, pastinak* 10%, løg* 8%, rapsolie*, rødbede* 5%, vand. *=økologisk.

37,5 g creme fraiche (40 % vand, 20 % økologisk CREME FRAISE, 20 % økologisk rapsolie, 8 % økologisk eddike, 6 % økologisk rørsukker, 3 % økologisk majsstivelse, økologisk ÆGGEBLOMME, havsalt, valleprotein (af MÆLK), surhedsregulerende midler (E 270 vegetabilsk, E 330), økologisk tørret purløg, gærekstrakt, stabilisator (E 415), naturlig estragonaroma.)

Tirsdag - 12. december

Oksesandwich med snackgrønt og frugt

Gluten
Æg
Mælk

Fuld ingrediensliste:

RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. *Økologisk/^Fuldkorn.

30 g findelt makrel i tomat (60 % findelt makrel (Scomber scombrus), vand, 14 % tomatpasta, salt)

40 g kyllingefrikadelle (Kylling* 30%, løg* 22%, kartofler*, pastinak* 12%, broccoli* 12%, glutenfri HVEDESTIVELSE*, glutenfri HAVREGRYN*, porre* 6%, SELLERI* 5%, salt, hvidløgspulver*, hvid peber*, muskatblomme*, sort peber*. * = økologisk) 20 g mayonnaise (Rapsolie* (79%), pasteuriserede ÆGGEBLOMMER* (10%), vand, eddike*, salt, rørsukker*, SENNEPSMEL*. *= Økologisk. KAN INDEHOLDE SPOR AF GLUTEN)

Onsdag - 13. december

Makrel og kyllingefrikadelle på rugbrød med snackgrønt og frugt

Gluten
Selleri
Æg
Sennep

Fuld ingrediensliste:

50 g rugbrød (Vand, RUGKERNER* 18%, surdej* (RUGMEL*^ 11%, vand), RUGSIGTEMEL* 14%, solsikkekerner* 8%, hørfrø* 5%, RUGMEL*^ 3%, FULDKORNSHVEDEMEL*^ 2%, BYGMALTEKSTRAKT*, salt tilsat jod, æblefibre*, tørret surdej (RUGMEL*^, surdejskultur), gær, melbehandlingsmidler (E300). Drys: Solsikkekerner*. Ca. 50 g fiskefilet, forstegt (Ingredienser: Gulhalet ising (FISK) (54%), panering (46%): mel (HVEDE), vand rapsolie, durummel (HVEDE), kartoffelstivelse, salt, dextrose, gær, aroma, hvid peber. Forstegt i rapsolie) 40 g Grøn delle (Kartoffel*, løg*, porre*, pastinak*, broccoli*, glutenfri hvedestivelse*, glutenfri havregryn*, havsalt, hvid peber*).

28,75 g remoulade (23 % økologisk rapsolie, 17 % økologisk rekonstitueret hvidkål, 17 % vand, 13 % økologisk rørsukker, 11 % økologisk eddike, 8 % økologisk rekonstitueret løg, 3 % økologisk rekonstitueret ÆGGEBLOMME, 3 % økologisk syltet agurk (økologisk agurk , økologisk eddike, økologisk rørsukker, havsalt), økologisk majsstivelse, havsalt, økologisk SENNEPSPULVER, surhedsregulerende middel (E270 vegetabilsk), stabilisator (E 415), økologisk karry (økologisk gurkemeje, økologisk peber, økologisk ingefær, økologisk hvidløg, økologisk kommen, økologisk SELLERI, økologisk kanel, økologisk koriander), økologisk gurkemeje.)

Torsdag - 14. december

Rugbrød med fiskefilet, grøn frikadelle og snackgrønt

Æg
Gluten
Fisk
Sennep
Selleri

Fuld ingrediensliste:

105 g pizza Rosso (HVEDEMEL*, vand, hakkede tomater*, hvedesurdej* (HVEDEMEL*, vand, gær), havsalt med jod, ekstra jomfruolivenolie*, gær, oregano*, lys BYGMALT*)

40 g falafel med søde kartofler (Kikærter* (77%), søde kartofler* (24%), løg*, kikærtemel*, rapsolie*, havsalt, spidskommen*, paprika*, hvidløgspulver*, chilipulver*) 20 g/1 spsk. yoghurt naturel (Ingredienser: Økologisk MÆLK, yoghurtkultur. Mælken er højpasteuriseret. Ikke homogeniseret)

Fredag - 15. december

Surdejs Pizza med sprød falafel, chili yoghurt og snackgrønt

Gluten
Mælk